Pyjama

Ieder kind slaapt het liefst in zijn eigen bed. Soms kan dat niet, omdat je kind ernstig ziek is en langdurig opgenomen wordt in het ziekenhuis. De vijftien Ronald McDonald Huizen in Nederland, en de 324 Huizen wereldwijd, zorgen ervoor dat ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis logeren. Het is voor zowel ouders als kind een veilig idee dat ze dichtbij zijn en bijvoorbeeld altijd een nachtzoen kunnen komen brengen.

De producent ondersteunt graag dit fonds en verkoopt daarom exclusieve Kinderfonds pyjama’s waarvan een deel van de opbrengst naar de Ronald McDonald Huizen gaat. De afkorting RMD, het oprichtingsjaar 1974 en de stad Philadelphia waar het eerste Ronald McDonald huis ontstond, zijn kleurrijk verwerkt in de prachtige en bovenal kwalitatieve pyjama collectie. De pyjama’s zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen in een zware interlock kwaliteit, zodat je er de hele dag in kunt rond lopen.

Per pyjama wordt er € 2,50 gedoneerd aan het Ronald McDonald fonds vanuit Lunter Textiel, wij vinden dit ook een belangrijk doel, daarom wordt er per pyjama ook € 2,50 vanuit Stoereboys.nl gedoneerd aan het Ronald McDonald fonds.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.