T-shirts

Stoere jongens t-shirts

Stoereboys.nl biedt je een uitgebreide collectie jongens kinderkleding voor jongens van 1 tot 12 jaar. Stoereboys.nl verkoopt de internationale merken Ewers, Minymo en Mala. Daastnaast verkoopt Stoereboys.nl jongens kinderkleding van de Nederlandse kinderkleding merken De Kunstboer, Dutch Heroes, TATA en Mine (voorheen MIJN).

De t-shirts voor jongens zijn het hele jaar door te dragen, in de winter met een vestje erover of een basic jongens t-shirt eronder. Mix & Match met deze coole, stoere jongens t-shirts.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Grote collectie t-shirts voor jongens

Voor een uitgebreide collectie t-shirts met korte mouw kun je altijd slagen bij Stoereboys.nl. De t-shirts zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een V-hals of een ronde hals.

Oexotex standard 100 keurmerk

De kledingmerken Mala, Minymo, Dutch Heroes en Ewers collectie zijn Oekotex standard 100 gecertificeerd. Wat is dit eigenlijk? Het komt erop neer dat de stoffen geverfd zijn in speciale baden om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Bij meerdere malen wassen blijft de kleding mooi en zal de kleding nauwelijks verkleuren. Bovendien zijn de stoffen zo geverfd dat het niet schadelijk is voor de huid.

Snel en op je gemak online t-shirts kopen bij Stoereboys.nl

Neem je tijd, kijk op je gemak door de t-shirts van alle jongenskleding merken. Bestel eenvoudig, snelle levering binnen 1 tot 5 werkdagen door Post.nl, gratis ruilen of retourneren.