Hoodies | vesten

Stoere jongens hoodies en vesten

Stoereboys.nl biedt je een uitgebreide collectie jongens hoodies en vesten voor jongens van 1 tot 12 jaar. Stoereboys.nl verkoopt de internationale merken Ewers, Minymo en Mala. Daastnaast verkoopt Stoereboys.nl jongens kinderkleding van de Nederlandse kinderkleding merken De Kunstboer, Dutch Heroes, TATA en Mine (voorheen MIJN).

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

De hoodies voor jongens zijn stoer en cool en hebben de hipste prints! De vesten voor jongens zijn het hele jaar door te dragen met een basic jongens t-shirt en coole jeans of sweatpant. Mix & Match met deze coole, stoere jongens hoodies en vesten.

Grote collectie hoodies en vesten voor jongens

Voor een uitgebreide collectie hoodies en vesten kun je altijd slagen bij Stoereboys.nl. De hoodies zijn hip en cool en uiteraard van uitstekende kwaliteit, de vestjes zijn mooi, kwalitatief en zijn basic of met een hippe print te verkrijgen.

Oexotex standard 100 keurmerk

De kledingmerken Mala, Minymo, Dutch Heroes en Ewers collectie zijn Oekotex standard 100 gecertificeerd. Wat is dit eigenlijk? Het komt erop neer dat de stoffen geverfd zijn in speciale baden om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Bij meerdere malen wassen blijft de kleding mooi en zal de kleding nauwelijks verkleuren. Bovendien zijn de stoffen zo geverfd dat het niet schadelijk is voor de huid.

Snel en op je gemak online hoodies en vesten kopen bij Stoereboys.nl

Neem je tijd, kijk op je gemak door de hoodies en vesten van alle jongenskleding merken. Bestel eenvoudig, snelle levering binnen 1 tot 5 werkdagen door Post.nl, gratis ruilen of retourneren.