Broeken

Jongens jeans en sweatpants

Stoere mannen dragen coole broeken. Stoereboys.nl verkoopt hippe jeans en sweatpants van Minymo. De jeans vallen allemaal normaal tot smal, hebben een prima kwaliteit en zijn allen getest op duurzaamheid door Stoereboys.nl. De jeans blijven mooi in de was, er kan mee gevoetbald worden en de kwaliteit blijft top! De sweatpants worden in een set met 2 kleuren verkocht. Wij vullen elke 2 weken de jeans en sweatpants aan in onze webshop.

De jongensbroeken zijn van het Deense merk Minymo. 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Broeken voor jongens

Uit ervaring weten we dat goede broeken voor jongens moeilijk te vinden zijn. Wij hebben alle jeans van Minymo zelf getest en de jeans die wij hebben uitgezocht zijn uitstekend van kwaliteit in combinatie met een goede prijs. De pasvorm is goed, de jongensbroek valt normaal tot smal. 

Sweatpants voor jongens

Sweatpants voor jongens zijn altijd handig in de kast. Een jongens joggingbroek is handig voor de gym, maar ook casual te dragen met hippe sneakers en een cool t-shirt. De sweatpants van Minymo worden per set van twee kleuren verkocht. Deze jongens broeken vallen normaal en hebben een prima pasvorm.